Glass

Glass på persika och hallon

Glass på persiska och mango

Glass är så lätt att göra själv, både gott och nyttigt. Glass på persika och hallon är perfekt att göra när du har en 5 åring hemma som älskar glass!

5 st persikor

1 pkt frysta hallon (250g)

2 äggulor

2 dl grädde

Såhär gör du glass på persika och hallon

Vispa grädden fluffig och tillsätt äggulorna.

Kör persika och mango i matberedare eller mixer till en slät smet.

Vänd i grädden.

Sleva upp i portionsstorlekar och ställ in i frysen tills de stelnat.

Lisas smaskiga bak är en blogg som drivs av mig Lisa Mattsson. Här hittar du massa smaskiga recept och de flesta har jag skrivit själv. Några recept har jag lånat men då berättar jag såklart från vem. Bland recepten hittar du det mesta i bakväg men jag har två specialområden som jag brinner lite extra för. Det ena är att baka med surdeg och det andra är att göra praliner. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har funderingar kring recepten eller om du vill ha några tips. Jag har ett Instagramkonto och jag blir glad om du går in och följer mig www.instagram.com/lisassmaskigabak. Alternativt är du välkommen att följa mig på facebook. Sök på Lisas smaskiga bak så syns vi där.

Har du testat detta smaskiga recept?

Kallrörd vaniljglass

Du kanske också gillar…