Övrigt

Shot på ingefära och squash

Shot! Ingefära och squash
Shot! Ingefära och squash

Jag har som vanligt satt för många plantor av allt. Då har jag ett bra sätt att använda all squash som nu väller fram i köksträdgården. Shot på ingefära och squash blir det denna gång

1 kg squash

50 g ingefära

1 st apelsin

Ev. Honung

Såhär gör du shot på ingefära och squash.

För bästa resultat behöver du en råsaftcentrifug. Då kan du behålla allt skal på och få ut massa nyttigheter. Apelsinen skalar jag dock för att undvika beska.

Jag behöver knappt skriva mer om du har denna maskin. Bara att köra allt!

Smaka av med lite honung om du vill ha en söt shot.

———————————————–

Lisas smaskiga bak är en blogg som drivs av mig Lisa Mattsson. Här hittar du massa smaskiga recept och de flesta har jag skrivit själv. Några recept har jag lånat men då berättar jag såklart från vem. Bland recepten hittar du det mesta i bakväg men jag har två specialområden som jag brinner lite extra för. Det ena är att baka med surdeg och det andra är att göra praliner. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har funderingar kring recepten eller om du vill ha några tips. Jag har ett Instagramkonto och jag blir glad om du går in och följer mig www.instagram.com/lisassmaskigabak. Alternativt är du välkommen att följa mig på facebook. Sök på Lisas smaskiga bak så syns vi där.

Har du testat detta smaskiga recept?

Sunny honey butter scones

Du kanske också gillar…