Recept, Vetebröd

Vaniljbulle

Vaniljbulle

Jag gör det lätt för dig här…. En vaniljbulle…

Gör en sats Släta bullar och fyll med den himmelskt god Vaniljkräm. Pensla med smält smör och doppa i strösocker! Så vips har du den godaste vaniljbulle du kan tänka dig.

Du fyller enklast en vaniljbulle genom att kavla ut degen, skära ut fyrkanter, klicka på 2 msk fyllning, nypa igen bullen och grädda.

———————————————–

Lisas smaskiga bak är en blogg som drivs av mig Lisa Mattsson. Här hittar du massa smaskiga recept och de flesta har jag skrivit själv. Några recept har jag lånat men då berättar jag såklart från vem. Bland recepten hittar du det mesta i bakväg men jag har två specialområden som jag brinner lite extra för. Det ena är att baka med surdeg och det andra är att göra praliner. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har funderingar kring recepten eller om du vill ha några tips. Jag har ett Instagramkonto och jag blir glad om du går in och följer mig www.instagram.com/lisassmaskigabak. Alternativt är du välkommen att följa mig på facebook. Sök på Lisas smaskiga bak så syns vi där.Har du testat detta smaskiga recept? Solskensbullar

Du kanske också gillar…