Bra att tänka på innan du börjar: Jag rekommenderar att du gör bottnarna ett par dagar innan och ställer i frysen. Tina dagen innan och gör då hela monteringen av tårtan.

Ca 15-20 bitar
Ingredienser:

Dubbel sats av Världens bästa tårtbotten

10 dl grädde

En liten påse skummtomtar

2 st passionsfrukter

Röd marsipan

Vit sockerpasta

Fyllning: Tomteskumfluff

3 dl grädde

En liten påse skumtomtar

Värm grädde och socker och stäng av plattan. Grädden ska inte koka.

Rör i tomtarna och låt dem smälta i grädden.

Ställ kallt, gärna över natten.

Vispa blandningen till fluff men den måste vara ordentligt kall annars händer det inte så mycket.

Fyllning: Vit chokladmousse

200 g choklad

4 dl grädde

Bryt itu chokladen och lägg i en skål.

Värm grädden och häll över chokladen.

Låt den bli ordentligt kall och vispa sedan upp moussen så att den blir fluffig. Vispa inte den för hårt. Då skär den sig lätt.

Dela tårtbotten i fyra bottnar och skär dem så de bildar en fyrkant.

Bre på ett tunt lager passionsfrukt på två bortnar.

Montera tårtan. Ta en botten och bre på tomtefluffet. Lägg på en botten till och bre på saften och kärnorna från en passionsfrukt. Ta halva chokladmousse och bre på ett jämt lager. Lägg på en botten till och fukta med en passionsfrukt till. Bre på resten av chokladmoussen. Klä hela tårtan med grädde.

Kavla ut röd marsipan och lägg över tårtan, skär runt kanterna. Dekorera

Finns inga begränsningar här! På med strössel bara!