Övrigt

Kolasås för latmaskar

Sommar och mängder med glass! Det kräver sin kolasås och på sommaren vill vi ha tips på enkla recept va? Det är precis det som ”kolasås för latmaskar är” .

1 dl Dulce de leche

2 msk grädde

1 krm salt

Såhär gör du ”enkel kolasås för latmaskar.”

Blanda ihop ingredienserna och ringla över en god glass. Och så njut!

Om du vill göra en god glass till så hittar du recept här: Blåbärsglass.

Lisas smaskiga bak är en blogg som drivs av mig Lisa Mattsson. Här hittar du massa smaskiga recept, de flesta har jag skrivit själv och andra har jag lånat , då berättar jag såklart från vem. Bland recepten så hittar du det mesta men jag har två områden som jag brinner lite extra för. Det ena är att baka med surdeg och det andra är att göra praliner. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har funderingar kring recepten eller om du vill ha några tips. Jag har dessutom ett Instagramkonto som jag blir glad om du går in och följer . www.instagram.com/lisassmaskigabak Alternativt är du välkommen att följa mig på facebook. Sök på Lisas smaskiga bak så syns vi där!

Du kanske också gillar…